2 Şubat 2015 Pazartesi

KAGIT BARDAK'DA KEK

KAGIT BARDAK'DA KEK


2 yumurta
1 s.b biraz eksik seker
1 s.b biraz eksik siviyag
2 s.b Un 
1 s.b süt
3 yemek kasigi Kakao
1 kabartmatozu
1 vanillesekeri

HAZIRLANISI

Seker ve yumurtayi yaklasik 5 dakika kadar cirpiyoruz. Süt ve siviyag da ilave cirpmaya devam ediyoruz. Daha sonra diger malzemeleri de ekleyip bikac dakika daha karistirdiktan sonra.Bardaklari YAGLAMIYORUZ !!! Iclerine yemek kasigi ile yaridan fazla harcimizi dolduruyoruz ... 180 derecede/ 30 dakika kadar pisiriyoruz. Soguyan kekleri bicak yardimi ile kagit'dan kurtarip servise sunabiliriz.

NOT ..... icini kücük cay kasigi ile dikkatli bi sekilde oyup, krem santi yi arkasindaki tarife göre hazirlayip, keklerin icini doldurabilirsiniz .... diger süslemesi zevkinize kalmis

AFIYET OLSUN

0 yorum:

Yorum Gönder