KAGIT BARDAK'DA KEK
2 yumurta
1 s.b biraz eksik seker
1 s.b biraz eksik siviyag
2 s.b Un
1 s.b süt
3 yemek kasigi Kakao
1 kabartmatozu
1 vanillesekeri
HAZIRLANISI
Seker ve yumurtayi yaklasik 5 dakika kadar cirpiyoruz. Süt ve siviyag da ilave cirpmaya devam ediyoruz. Daha sonra diger malzemeleri de ekleyip bikac dakika daha karistirdiktan sonra.Bardaklari YAGLAMIYORUZ !!! Iclerine yemek kasigi ile yaridan fazla harcimizi dolduruyoruz ... 180 derecede/ 30 dakika kadar pisiriyoruz. Soguyan kekleri bicak yardimi ile kagit'dan kurtarip servise sunabiliriz.
NOT ..... icini kücük cay kasigi ile dikkatli bi sekilde oyup, krem santi yi arkasindaki tarife göre hazirlayip, keklerin icini doldurabilirsiniz .... diger süslemesi zevkinize kalmis
AFIYET OLSUN
Bookmarks
Archive
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder