MALZEMELER
3 yumurta
1 su bardagi seker
1 su bardagi siviyag
1 su bardagi Süt
3-4 yemek kasigi kakao
1 Backpulver / kabartmatozu
1 vanillesekeri
Arzu eden damla cikolata da ilave edebilir
2 su bardagi Un
GANAJ ICIN GEREKLI MALZEMELER
200 gr bitter Schokolade
1 tane schlagsahne
HAZIRLANISI
yumurta ve toz sekeri köpürene dek cirpilir. Sonra diger malzemeleri ekleyip cirpmaya devam edioruz.yaglayip unlu Kelepceli kalip da 180 derecede pisiriyoruz. Kürdan testi yaptiktan sonra kekimizi firindan aliyoruz . Firindan cikartigimiz kekin ilk sicakligi gidince 1 bardak sütü heryerine gelecek sekilde gezdiriyoruz .
Kekimiz biraz kendini cektikten sonra Ganaji hazirliyoruz .. bunun icin 200 gr blok Schokolade ince ince kiyiyoruz . 1 tane schlagsahne / cigkrema kücük tencereye alip ilininca cikolata yi ilave edip karistirarak erimesini sagliyoruz . Eriyen cikolatala pastamizin üzerini kapliyoruz . Diger süslemesi sizin zevkinize kalmis . AFIYET OLSUN


0 yorum:
Yorum Gönder