MALZEMELER
1 kilo Lauch / Pirasa
300 gr az yagli kiyma
2 paket Schmelzkäse / sürme peynir
1 tane tablet Et suyu
Biraz siviyag, kiymayi kavurmak icin
HAZIRLANISI
Pirasalarmizi ince ince kesiyoruz, bol su ile yikadiktan sonra. Süzmesi icin, bi kenara aliyoruz.... tencereye biraz siviyag alip kiymamizi kavuruyoruz. Kavrulan kiymalarin üzerine pirasalari ilave edip biraz karistirdiktan sonra. Tencerenin kapagini kapatip agir ateste kendi kendine pismeye birakiyoruz. Pirasalar biraz yumusayinca 1 litre Su ilave ediyoruz. Corbamiz kaynayinca bulyon ve 2 paket Schmelzkäse ekleyip karistirdiktan sonra 5-10 dakika agir ateste birakiyoruz. Kivam alinca ocagimizin altini kapatiyoruz. AFIYET OLSUN


0 yorum:
Yorum Gönder