- 1 su bardagindan 1 parmak az süt
- 1 su bardagi un
- 1 yumurta
- 1 tatlı kasigi kabartma tozu
- 1 tatlı kasigi seker
- 1 cimdik tuz
- 1 tatli kasigi sıvı yag
- Vanilya sekeri
Hazirlanisi
Tüm malzemeyi genis bir kapta iyice cirpın, topaklık kalmasın. Tavayı atese koyun. 1 tatli kasigi yag ekleyin, orta ateste ısınsın. Pancake hamurundan ufak boy kepçe ile tavaya dökün. Üzeri göz göz olunca tersini çevirin, tüm hamuru aynı şekilde pişirin. Afiyet olsun
Bookmarks
Archive
-
▼
2014
(297)
-
▼
Ekim
(45)
- KESKÜL
- FIRINDA PATLICANLI PÜRE
- CIKOLATALI CHEESECAKE
- ISPANAK YATAGINDA KÖFTELI YUMURTA
- Yalanci kumpir
- Bienenstich tarifi
- Pfirsich Schnitte
- CIKOLATA"LI PASTA
- SIS KARIDES
- Tortenboden Tarifi
- KAGITTA KöFTE PATATES
- PORTAKALLI-KEK
- Kayseri Yaglamasi
- Schweine-Ohren
- PATLICAN, DOMATES, SOGAN VE YESIL BIBERLI GÖZLEME
- KIYMALI MINI PIDELER
- Gulasch Tarifi
- Pastane usulü Pogaca
- ARABASI CORBASI
- Pan cake
- Karnibahar ve Brokkoli mücver
- Krem Santili Pogaca
- FASULYE TAVA
- TEPSIDE KOLAY ICLI KÖFTE
- Peynirli Pirasa Corbasi (Käse Lauch Suppe)
- katmer
- Besamel soslu köfte patlican
- PUDING DOLGULU KEK
- Nisastali kurabiye
- NUSSSCHNECKE (Fındıklı Rulo Çörek)
- Gnocchi TÜRK VERSIONU
- Firinda Cipura
- Renkli kurabiyeler
- Gelin Teli
- TEPSI KEBABI
- KAVURMA MAKARNA
- Firinda Balik fileto ( Kremali )
- ARAP PİLAVI
- Lahana Sarmasi ( Spitzkohl Güvec'de )
- Tencerede Kek
- sehriyeli salata
- Bülbül Konagi Tatlisi
- Un kurabiyesi
- Izgarada Dana Sis
- Mini Pastalar
-
▼
Ekim
(45)
18 Ekim 2014 Cumartesi
Pan cake
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder