11 Eylül 2014 Perşembe

Firinda Balik fileto ( Kremali )

Sevgili takipcilerim bugün günlerden Balik olsun….. kilcigi alinmis, buzlukta satilan sizin sevdiginiz her tür Baliktan olur… Ben Pangasius tercih ettim. Yapimi pratik ama tadi harika bir yemekle karsi karsiyasiniz.

MALZEMELER

6-8  parca Filet Balik
2 cigkrema / schlagsahne
( arzu eden icine Maggi den Zwiebel Rahm Soße )  Pulver halinde  ekleyebilir
BÜyük bir bag taze Ispanak     veya  buzluktan Blattspinat
1 dis sarimsak
2 tane sogan
Kimyon
Birazcik tuz

HAZIRLANISI

Baliklari biraz erimesi icin buzluktan alip tezgahin üzerine birakiyoruz .  Taze Ispanak kullaniyorsaniz bol Su ile yikayip, olabildigi kadar kücük dograyip süzmesi icin bir kenara aliyoruz.   Tavamizin icine bi miktar siviyag alip icinde 2 tane minik dogradigimiz sarimsak ve soganimizi pembelesene kadar soteliyoruz,  arkasindan Ispanaklari da ilave edip biraz yagin icinde cevirdikten sonra baharatlarida verip kremamizi da ekledikten sonra bir iki dakika birlikte pisiriyoruz . Tavamizin altini kapatiyoruz. Simdi borcama Baliklari dizip üzerine hazirladigimiz Ispanakli sosumuzu boca edip…. firina veriyoruz .       AFIYET OLSUN PhotoGrid_1405200136117

0 yorum:

Yorum Gönder