Saray Sarma
Kremasi için;
4 s.B. Süt
1 s.B. şeker
1 s.B. un
1 pkt kakao
1 pkt vanilya
125gr margarin (yarm pkt)
Icine;
1 pkt krem santi
Hindista n cevizi istenirse muz
Kremasi için;
4 s.B. Süt
1 s.B. şeker
1 s.B. un
1 pkt kakao
1 pkt vanilya
125gr margarin (yarm pkt)
Icine;
1 pkt krem santi
Hindista n cevizi istenirse muz
Yapılışı
Borcama resimde ki gibi bolca hindistan cevizi serpelim.
Kremayı pisirdikten sonra Borcama sıra sıra dökelim acik yer kalmayacak şekilde spatula yardımı ile duzleyebiliriz.
Bu şekilde 1 saat buzlukta bekleyecek daha sonra ise 1 s. Bardağı sütle cirptigimiz 1 poset krem santiyi surelim.
Bu şekilde de 30 dakika kdr buzlukta bekletelim.
Artık sarmaya hazır istedigimiz kalinlik ve uzunlukta kesip saralim.
Istenirse sararken içine bir dilim muz koyulabilir.
Afiyet Olsun….





Borcama resimde ki gibi bolca hindistan cevizi serpelim.
Kremayı pisirdikten sonra Borcama sıra sıra dökelim acik yer kalmayacak şekilde spatula yardımı ile duzleyebiliriz.
Bu şekilde 1 saat buzlukta bekleyecek daha sonra ise 1 s. Bardağı sütle cirptigimiz 1 poset krem santiyi surelim.
Bu şekilde de 30 dakika kdr buzlukta bekletelim.
Artık sarmaya hazır istedigimiz kalinlik ve uzunlukta kesip saralim.
Istenirse sararken içine bir dilim muz koyulabilir.
Afiyet Olsun….





0 yorum:
Yorum Gönder