Goldtröpfchen Torte
Malzemeler
200 gr un
1 cay kasigi backpulver (kabartma tozu)
75+150+100 gr seker
75 gr tere yagi
4 yumurta
1 tutam tuz
500 gr mager quark (quarkli karisima mandalina koyabilirsiniz)
1 paket vanilya sekeri
yarim paket puding tozu
yarim limon suyu
150 ml sivi yag
500 ml süt
Hamuru
un kabartma tozu 75 gr seker yumusak tere yagi 1 yumurta ve tuz ile hamuru
yugurup 30 dakika dinlendir..sonra kelepceli kaliba yayiyoruz.
un kabartma tozu 75 gr seker yumusak tere yagi 1 yumurta ve tuz ile hamuru
yugurup 30 dakika dinlendir..sonra kelepceli kaliba yayiyoruz.
Hamurun üstü
3 yumurtanin sarisi,Quark 150 gr seker vanilya sekeri puding tozu limon suyu
ve sivi yag mixer yardimi ile cirpiyoruz ve bu karisimi hamurumuzun üzerine
yayiyoruz ve 40-45 dakika firinda pismeye birakiyoruz..
son asama olarak 3 yumurta beyazini iyice köpürtüyoruz ve 100 gr sekeri yavas
yavas ilave edip devam cirpiyoruz..
yavas ilave edip devam cirpiyoruz..
0 yorum:
Yorum Gönder