Selam sevgili üyecanlarim bugün size aglayan PASTANIN Kardesini tanistirmak istiyorum,eminim cok memnun
kalacaksiniz ;) pratik ve lezzetli kelimesinden cok usandigim icin artik sadece Mmmmmm demek istiyorum :))))
lafi fazla uzatmayalim buyrun tarife ...
kalacaksiniz ;) pratik ve lezzetli kelimesinden cok usandigim icin artik sadece Mmmmmm demek istiyorum :))))
lafi fazla uzatmayalim buyrun tarife ...
Malzemeler
2 yumurta
yarim su bardagi seker
,,,,,,,, siviyag
........ süt
1 su bardagi un
1 backpulver
1 vanilya sekeri
2 yemek kasigi kakao
2 yumurta
yarim su bardagi seker
,,,,,,,, siviyag
........ süt
1 su bardagi un
1 backpulver
1 vanilya sekeri
2 yemek kasigi kakao
Hazirlanisi
2 schlagsahne ve sahne steif + 1 vanilya sekerini cirpip buz dolabina kaldiriyoruz..
Kek hazirlanisi
ymurta ve sekerimizi 5 dakika kadar cirpiyoruz,arkasindan sivi yagimizi ve sütü ilave edip
cirpma islemine devam ediyoruz,,simdi 1 su bardagi un 1 vanilya sekeri 1 back pulver ve
2 yemek kasigi kakao ilave edip,cok kisa bir süre daha cirpip yagladigimiz bor camimimiza harcimizi
bosaltip firina veriyoruz..
firindan cikan sicak kekimizin üzerine 1 bardak soguk sütü her tarafina gelecek sekilde boca ediyoruz.
kekimiz soguduktan sonra buz dolabindan dilendirdigimiz kremamizi esit bir sekilde üzerine yayip,kkao
ile süslüyoruz.... AFIYET OLSUN

ymurta ve sekerimizi 5 dakika kadar cirpiyoruz,arkasindan sivi yagimizi ve sütü ilave edip
cirpma islemine devam ediyoruz,,simdi 1 su bardagi un 1 vanilya sekeri 1 back pulver ve
2 yemek kasigi kakao ilave edip,cok kisa bir süre daha cirpip yagladigimiz bor camimimiza harcimizi
bosaltip firina veriyoruz..
firindan cikan sicak kekimizin üzerine 1 bardak soguk sütü her tarafina gelecek sekilde boca ediyoruz.
kekimiz soguduktan sonra buz dolabindan dilendirdigimiz kremamizi esit bir sekilde üzerine yayip,kkao
ile süslüyoruz.... AFIYET OLSUN


0 yorum:
Yorum Gönder