MALZEMELER:
orta boy bir kapuskanın dörtte biri
100-150 gr kadar kıyma
2 adet kırmızı biber
2 adet sivri biber
1 baş kuru soğan
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
tuz, pulbiber
sıvıyağ
===============================================
YAPILIŞI:
Az sıvıyağında kıymayı birazcık kavuruyoruz.
Biberler, soğan ve sarımsakları ince ince doğruyoruz, salçayla kıymaya ekliyoruz.
Biraz çevirdikten sonra kapuskaları da ilave ediyoruz.
Tuzunu, pulbiberini serpiyoruz, biraz karıştırıyoruz ve üzerine çıkacak kadar sıcak su koyuyoruz.
Kaynamakta olan kapuskaya bulguru da ekleyerek altını kısarak pişiriyoruz...
KOLAY GELSİN, AFİYET OLSUN
orta boy bir kapuskanın dörtte biri
100-150 gr kadar kıyma
2 adet kırmızı biber
2 adet sivri biber
1 baş kuru soğan
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
tuz, pulbiber
sıvıyağ
===============================================
YAPILIŞI:
Az sıvıyağında kıymayı birazcık kavuruyoruz.
Biberler, soğan ve sarımsakları ince ince doğruyoruz, salçayla kıymaya ekliyoruz.
Biraz çevirdikten sonra kapuskaları da ilave ediyoruz.
Tuzunu, pulbiberini serpiyoruz, biraz karıştırıyoruz ve üzerine çıkacak kadar sıcak su koyuyoruz.
Kaynamakta olan kapuskaya bulguru da ekleyerek altını kısarak pişiriyoruz...
KOLAY GELSİN, AFİYET OLSUN
0 yorum:
Yorum Gönder