malzemeler
4 yumurta
6 yemek kasigi seker
6 yemek kasigi siviyag
6 yemek kasigi Un
1 TATLI KASIGI kabartmatozu
1 vanillesekeri
6 yemek kasigi seker
6 yemek kasigi siviyag
6 yemek kasigi Un
1 TATLI KASIGI kabartmatozu
1 vanillesekeri
hazirlanisi
Seker ve yumurtayi köpürene dek cirpiyoruz. Diger malzemeleri de ekleyip biraz daha cirptiktan sonra yaglayip Un’ladigimiz 28 cm lik Tart kalibina bosaltip 200 derecede önceden isitigimiz firinda 15-20 dakika pisiriyoruz.
Resimde gördügünz kremayi
( PARADIES CREME) arkasindaki tarife göre hazirlayip sogumus kekin üzerine sürüyoruz. Ben taze cilek kullandim,siz baska meyveler veya konserve kulanabilirsiniz. 150 ml meyve suyu ile 1 kasik nisastayi agir ateste pisirdikten sonra meyvelerin üzerine gezdiriyoruz… file Badem ile süsleyip buzdolabinda 3-4 saat bekletikten sonra servise hazir.
AFIYET OLSUN.
( PARADIES CREME) arkasindaki tarife göre hazirlayip sogumus kekin üzerine sürüyoruz. Ben taze cilek kullandim,siz baska meyveler veya konserve kulanabilirsiniz. 150 ml meyve suyu ile 1 kasik nisastayi agir ateste pisirdikten sonra meyvelerin üzerine gezdiriyoruz… file Badem ile süsleyip buzdolabinda 3-4 saat bekletikten sonra servise hazir.
AFIYET OLSUN.
0 yorum:
Yorum Gönder