8 Kasım 2014 Cumartesi

Curryli tavuk


Malzemeler
1 kg Tavuk gögsü
250 gr Mantar
2 Schlagsahne / cigkrema
1 büyük kuru sogan
2 yemek kasigi Un
2 yemek kasigi curry
3 yemek kasigi siviyag
Tuz/ karabiber
Yarim cay bardagi kadar Süt

Hazırlanışı
Tavuk gögüslerini hafif irice kesiyoruz. Tavaya siviyag ve tavuklari alip suyunu cekene kadar pisiriyoruz,küp küp dogradigimiz soganlarida ekleyip kavurma islemine devam ediyoruz.arkasindan mantarlari ve cigkremalari/ schlagsahne + tuz ve Baharatlari da ilave edip söyle bi karistirioruz. Son olarak biraz süt ile 2 yemek kasigi Un’u acip pismekte olan yemege ekliyoruz. Biraz daha karistirip kivam almasini bekledikten sonra.yemegin altini kapatiyoruz. AFIYET OLSUN

0 yorum:

Yorum Gönder