8 Kasım 2014 Cumartesi

Perisan Pogaca


Sip sak… cabucak bi poagce yapmak durmundasiniz ve hamurun mayalanmasini bekleyecek vaktiniz yok…..eminim ki perisan Poagca’yi tercih edeceksiniz . Mayasiz oldugunu kimse anlamayacagina Garantie veriorum.

MALZEMELER
500 gr Un
1 su bardagi Süt
Yarim su bardagi siviyag
2 Backpulver/ kabartmatozu
2 yumurta ( sarisi üzerine )
1 cay kasigi tuz
1 kalip beyaz peynir

HAZIRLANISI

Peynir haric bütün malzemeleri yogurma kabimiza alip yumsak fakat ele yapisan bi hamur yoguruyoruz . En son ufaladigimiz peyniri de icine ilave edip biraz daha yogurup yagli kagit serdigimiz firin tepsimize kasik yardimi ile birakiyoruz ……    firca yardimi ile poagcalari yumurtalayip … 200 derecede üzeri kizarana kadar pişiriyoruz AFIYET OLSUN

0 yorum:

Yorum Gönder