Mandalinali cheese-cake ( TABANSIZ )
Tabanı olmayan cheesecake ben çok beğendim….. çok hafif içi meyveli normal cheesecake den farkı sadece Tabanı olmaması. Mutlaka deneyin derim ben.
MALZEMELER
MALZEMELER
4 yumurta
200 gr seker
250 gr Margarine / tereyag
500 gr Quark
2 Vanille Pudding Pulver/ pudding tozu
2 Dosen Mandarinen/ kutu mandalina
Yarim cay bardagi Un
200 gr seker
250 gr Margarine / tereyag
500 gr Quark
2 Vanille Pudding Pulver/ pudding tozu
2 Dosen Mandarinen/ kutu mandalina
Yarim cay bardagi Un
HAZIRLANISI
Evvela Dose Mandalinalari süsgecimize bosaltip suyunu süzmesi icin bi kenara aliyoruz.
Yumurta ve seker köpürene dek çırpıyoruz. Sirasiyla Margarine / tereyag , pudding tozunu da ekleyip biraz söyle bir harmanlıyoruz ki Mandalinalar una bulansin. Una buladigimiz Mandalinalari diger karisima ekleyip kasik yardimi ile söyle bi karistirdiktan sonra yagladigimiz kelepceli kaliba döküp 170 derecede / 45 dakika pisiriyoruz … buzdolabina kaldirip ertesi gün servis edebilirsiniz…
AFIYET OLSUN

0 yorum:
Yorum Gönder