6 Ağustos 2014 Çarşamba

BOUNTY COCO STAR KURABIYE



250 gr Tereyag
1 s.b pudra sekeri 
2 yumurta (1 tanesinin aki ic harci icin )
Yarim s.b. kakao
1 vanillesekeri
1 kabartmatozu
Alabildigi kadar un

IC HARCI
yaklasik 1,5 s.b hindistan cevizi
1 cay bardagi pudra sekeri
Ayirdiginiz yumurta aki

Hamur icin malzemeleri bir kaba alip yumsak bir hamur yoguruyoruz.dinlenmesi icin kenara aliyoruz. Ic harcini hazirlayip hamurdan ceviz büyüklügünde parcalar kopariyoruz ortasina 1 tatli kasigi ic harcimizi koyup yuvarlayip, yagli kagit serdigimiz tepsiye üzerine hafifce bastirarak aralik birakarak yerlestiriyoruz. 180 derece firinda pisirip,soguduktan sonra arzu ettigimiz sekilde süslüyoruz.

KOLAY GELSIN


0 yorum:

Yorum Gönder