Yine cok pratik ve güzel bi tatli .....ben cok begendim, insallah sizlerde begenirsiniz. cok kiymetli arkadasim Fadime Pektas hanimin tarifi .
MUHALLEBILI KEMAL PASA TATLISI
1 Litre Süt
1 su bardagi seker
4 yemek kasigi Un
3 yemek kasigi nisasta
Yarim Paket margarin (125 gr)
1 schlagsahne / cigkrema
1 vanillesekeri
VE 1 Paket kemalpasa tatlisi
Ilk önce kemalpasa tatlimizi arkasindaki tarife göre hazirliyoruz .... kemalpasalari halletikten sonra kare borcama dizioruz . Yukardaki malzemelerle bildigimiz sekilde muhlebimizi pisiriyoruz. Bu arada sogmus olan kemalpasalarin üzerine muhalebimizi yavasca boca edip üzerini hindistancevizi veya tarcinla süsleyip buzdolabinda sakliyoruz . . . Bukadar !
AFIYET OLSUN
0 yorum:
Yorum Gönder