Merhaba sevgili kullanıcılarımız ve değerli takipçilerimiz bugün sizlere değerli üyemiz HAFİZA AHMET DÜZYOLkeskek tarifi arkadaşımız tarafından gönderilmiştir DESTEKLERİNDEN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ…
Hafiza Ahmet Düzyol Tarif : 500 g Bugday Kaynar suyla 2-3 saat islanir 300 g Haslanmis Siyah Et yani yagsiz veya Tavuk Etide olur bir düdüklüye konur 1 sogan dogranir 2 yemek kasik Kimyon damak zevkine göre Tuz eklenir 6-8 yemek kasigi Bibersalcasi Konur ve pisirlir. Pistikten sonra Özel kasigiyla dövülür hatayda cc cömcek olarak gecer Alternatif blenderdan eze bilirsiniz biraz. Üzerine Tavada Tereyagi eritilir Asür (Keskek) tabaga Acilir ve kasikla birkac yerine bastirilir Cukurlarin icine Teryagi dökülür ve üzerine Kimyon serpilir Afiyet olsun denemenizi siddetle tavsiye ederim kim yediyse simdiye kadar bayildi 

0 yorum:
Yorum Gönder