6 Ağustos 2014 Çarşamba

YANARDAG VOLKAN PASTASI



YANARDAG VOLKAN PASTASI

Tarif cok kiymetli Arkadasim Meral Öztürk hanima ayit. tsk ederim canim 

4 yumurta
175 gr seker
4 yemek kasigi su
100 gr Un
100 gr Nisasta
1 Vanillesekeri
1 kabartmatozu
3 yemek kasigi kakao

ARASINA
3 paket schlagsahne / cigkrema Veya 2 Paket kremsanti .Arzu eden cikolata parcaciklari / schokotropfen veya schokoraspel kremaya katip zenginlestirebilir.

Üzeri icin cilek jölesi / tortenguß .Veya 1 su bardagi visne suyu ile 1 - 2 yemek kasigi nisastayi pisirip onu kullanin.

Yumurta ve seker köpürene dek cirpilir. Sonra suyu ve diger malzemeleri ilave edip kelepceli kaliba döküp 160 derecede / 25 dak. Pisiriyoruz. Kekimiz piserken kremamisi cirpip buzdolabinda bekletelim ve jölemisi hazirlayalim. Kekimiz pisip soguyunca ortadan kesip arasina kremamisi koyup yukari dogru güzelce yayalim ve kekin üst tarafini dilimleyip kremamisin üzerine yerlestirelim . Yaptigimiz sosu bu dilimlerin arasina bi kasik yardimiyla dikkatli bi sekilde dolduralim.

AFIYET OLSUN


0 yorum:

Yorum Gönder