
Merhaba bugün sizlere aparatif bir tarif verecem basit ve uygulaması çok kolay köy biberini öneririm lezzet açısından
1 miktar tuz
Hazırlanış
Dileğimiz kadar biberi yıkayıp peçeteyle kuruluyoruz. Ardından tepsiye gelişigüzel dizip önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırına veriyoruz. Yarım saat pişiriyoruz. Çıkardıktan sonra hafif tuzluyoruz. Yağ koymuyorum. Kendi kendine pişiyorlar. Kahvaltıda, sahurda ya da ara öğünlerde hatta akşam yemeklerinde ek olarak bile tercih edilebilir. İsteyen 1-2 yemek kaşığı sıvı yağı fırçayla üzerilerine sürerek de yapabilir. Öyle de denedim ama herhangi bir lezzet farkı yoktur Afiyet olsun hanımlar umarım beğenerek tüketirsiniz…
0 yorum:
Yorum Gönder