
DIÄT …… TAZE FASULYE ESLIGINDE, TAVUK GÖGSÜ
taze fasulyenin tam zamani ve kilo problemi olanlar icin kalorisi düsük bi aksam yemegi.
MALZEMELER
taze fasulyenin tam zamani ve kilo problemi olanlar icin kalorisi düsük bi aksam yemegi.
MALZEMELER
yarim kilo taze fasulye
yarim kilo tavuk gögsü
1 tane kirmizi biber ( paprika)
1 tane kuru sogan
1 dis sarimsak
tuz,karabiber,pulbiber
1-2 yemek kasigi zeytinyag
HAZIRLANISI
yarim kilo tavuk gögsü
1 tane kirmizi biber ( paprika)
1 tane kuru sogan
1 dis sarimsak
tuz,karabiber,pulbiber
1-2 yemek kasigi zeytinyag
HAZIRLANISI
ilk öne tavuk gögsümüzü yikayip kücük bi tencereye aliyoruz biraz tuz ilave edikten sonra haslamaya birakiyoruz.
tavugumuz haslanirken taze fasulyemleri ayiklayip yikadiktan sonra uzun uzun kesiyoruz. kücük bi tencereye
zeytinyagimizi alip ,direkt fasulyeleri üzerine ilave edip biraz karistirdiktan sonra tencerenin kapagini
kapatip agir agir kendi buharinda pisirmeye birakiyoruz. bu arada kücük bi tavda 1 yemek kasigi
zeytinyag ile birlikte sogan ve paprikalari soteliyoruz.
haslanmis olan fasulyemizi catal yardimi ile tabagimiza alip üzerine sote ettigimiz sogan ve paprikalarida
ilave edikten sonra yemegimiz servise hazir … KILO OLMASIN,AFIYET OLSUN
tavugumuz haslanirken taze fasulyemleri ayiklayip yikadiktan sonra uzun uzun kesiyoruz. kücük bi tencereye
zeytinyagimizi alip ,direkt fasulyeleri üzerine ilave edip biraz karistirdiktan sonra tencerenin kapagini
kapatip agir agir kendi buharinda pisirmeye birakiyoruz. bu arada kücük bi tavda 1 yemek kasigi
zeytinyag ile birlikte sogan ve paprikalari soteliyoruz.
haslanmis olan fasulyemizi catal yardimi ile tabagimiza alip üzerine sote ettigimiz sogan ve paprikalarida
ilave edikten sonra yemegimiz servise hazir … KILO OLMASIN,AFIYET OLSUN
0 yorum:
Yorum Gönder